jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Super Eighties

De Super Eighties videoslot heeft veel speellijnen en wordt gespeeld met 5 rollen en 4 rijen. Dit spel staat in het teken van de jaren ’80 en alle symbolen hebben met deze tijd te maken. Het openklappende mobieltje, de walkman, de joystick, roze hakken en een skateboard helpen je bij het winnen van mooie prijzen. Verder zal er nog een 80’s wild en scatter symbolen beschikbaar zijn als bonus features. Speel hem nu direct gratis of bezoek het online casino voor een welkomstbonus.

Inzet en speellijnen

Je kunt met 5 inzetniveaus spelen en een maximale inzet van 0.50 euro per beurt. De 40 speellijnen kunnen ook gewijzigd worden door op ‘bet lines’ te klikken. 100 euro per beurt kan je inzetten op deze videoslot, doordat de muntwaarde wordt vermenigvuldigd met het aantal speellijnen en het inzetniveau.

Bonus features

De wild symbolen op de Super Eighties videoslot zijn erg belangrijk. Deze helpen je bij het compleet maken van onafgemaakte combinaties. Het wild symbool kan andere symbolen (behalve scatters) vervangen en zo op elke rol stacked wilds creëren. Dit betekend dat je meerdere wilds onder elkaar hebt en de winkans nog groter wordt. Tevens heeft het ook een scatter symbool die bij drie of meer in beeld tot 5 free spins biedt. Elke winst behaald tijdens de free spins zal twee keer worden vermenigvuldigd.