jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Stickers

De Stickers videoslot is een kleurrijke slotmachine met fruitsoorten en heeft een sticky spins feature. Je speelt met vijf rollen, drie rijen en 20 speellijnen totaal. Het inzetniveau en de munten waarmee je speelt kunnen elke ronde onder de rollen zelf gewijzigd worden. Klik op de middelste spin knop en laat de rollen draaien en maak kans op prijzen tot wel 80.000 munten per keer.

Inzet en speellijnen

Je speelt met 20 speellijnen en kan het inzetniveau veranderen naar 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 of 10. De muntwaarde kan je ook wijzigen door bij coin value op één van de pijltjes te klikken. Wijzig deze naar 0.01 tot 1.00 en speel met een maximale inzet van 200 euro per ronde.

Bonus features

Mooie bonus features op de Stickers videoslot zijn het wild symbool en de sticky spins. Wild symbolen zullen andere symbolen op de rollen vervangen en wanneer een wild symbool verschijnt op een rol, zal het als een sticky wild dienen en één sticky spin activeren.

Wanneer een sticky wild symbool verschijnt op de rollen kunnen er nog meer sticky spins verdiend worden. Tijdens een sticky spin zal elke sticky wild vast worden gehouden op de rol en andere gebieden individueel draaien voor een extra winkans met wilds. Maak vandaag nog kennis met de Stickers videoslot en speel hem voor echt geld via onze site.