jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Sofort Paysafecard Skrill Maestro
Speellijnen: 10
Speel voor echt geld
Starburst

De Starburst videoslot kun je bij ons gratis online spelen. Het heeft een Starburst wild symbool en kan winsten van beide kanten opleveren. Er zijn 10 speellijnen aanwezig, alleen kan je op deze videoslot ook wincombinaties maken van rechts naar links, in plaats van links naar rechts. Dit spel geeft je de mogelijkheid om tot wel 50.000 munten per beurt te verdienen! De slotmachine heeft diamanten, edelstenen, barren en zevens als symbolen. Het barsymbool is het meeste waard. Probeer hem vandaag nog uit en maak de spanning mee.

Inzet en speellijnen

Op deze slotmachine kun je spelen met meerdere inzetmogelijkheden. Zo kan je het aantal lijnen aanpassen en de muntwaarde per speellijn. Speel met 1 tot 10 speellijnen en een muntwaarde van 0.01 tot 1.00 euro.

Bonus features

Je kunt op de Starburst videoslot gebruik maken van uitklapbare wild symbolen, ook wel de Starburst wilds genoemd. Deze komen voor op de rollen 2, 3 en 5 en kunnen een re-spin geven voor een extra kans met drie wilds uitgeklapt over een gehele rol. Het maximaal aantal re-spins is 3 keer. Speel hem bij ons nu eerst gratis of bezoek één van onze online casino’s en ontvang een aantrekkelijke welkomstbonus of free spins.