jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Spinata Grande

De Spinata Grande videoslot heeft als thema de Pinata, een papier-maché gekleurd figuur, dat vaak gevuld is met zoetigheden of leuke cadeaus. Deze worden gebruikt op verjaardagen waarbij kinderen ze geblinddoekt kapot mogen slaan. Het is een videoslot van Netent, waarop je met wel 40 winlijnen tegelijk kunt spelen. Vorm combinaties met diverse Pinatas of de letters A, K, Q, J, 10. Ook zullen er kolossale symbolen, mini slot features, free spins en een extra spin aanwezig zijn.

Inzet en speellijnen

Je kunt op de videoslot Spinata Grande zelf de inzet bepalen. Klik hiervoor op ‘coin value’. Deze kan ingesteld worden op 0.01 tot aan 1.00. Verder zal je het inzetniveau kunnen wijzigen van 1 tot 10. Het maximaal aantal speellijnen ligt op 40 tegelijk op deze kleurrijke slotmachine.

Speciale features

Kolossale symbolen

In het basisspel kunnen symbolen als kolossale versies verschijnen. Dit symbool is een blok van 2x2 of 3x3, die overal op de rollen kunnen verschijnen. Tijdens de free spins rondes zullen andere symbolen in beeld komen, namelijk de kolossale bonus, kolossale wilds en 3x3 dieren Pinata symbolen.

Mini slot feature

Het kolossale bonus symbool activeert de mini slot feature. Afhankelijk van hoeveel er zichtbaar is van dit bonus symbool, zullen de symbolen veranderen in 3, 6 of 9 individuele mini-slot symbolen. In het basisspel kan deze bonus geactiveerd worden en kan het free spins of extra munten opleveren.

Free spins

In de mini slot feature kunnen free spins geactiveerd worden. Drie Pinatas, weergegeven als gekleurde ster, zal deze actief maken. Ontvang hierbij 5 free spins en voor elk free spin symbool tijdens deze rondes op de Spinata Grande videoslot zal je nog meer free spins toegekend krijgen. Ook zal de skelet met rozen in de oogkassen en een hoed op als kolossale wild verschijnen. Op deze manier kan je in één klap 3x3 wilds in beeld hebben en heb je meer kans op mooie prijzen.