jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Sparks

De Sparks videoslot is een vrij nieuw spel van Net Entertainment. Het heeft een uitbreidend wild symbool die zichzelf kan klonen en winsten kunnen ook van rechts naar links worden behaald. Win tot wel 80.000 munten per beurt! Speel deze online videoslot nu eerst gratis of bezoek één van onze betrouwbare aanbieders, waar je een welkomstbonus ontvangt bij een allereerste storting.

Inzet en speellijnen

Onder de rollen zelf kan je de inzet wijzigen. Je speelt op de Sparks videoslot met vijf rollen en drie rijen en in totaal 20 speellijnen. De muntinleg kan je wijzigen van 0.01 tot 2.00 euro maximaal. Inzetniveaus kunnen gewijzigd worden van 1 tot en met 10. Klik op ‘max bet’ als je direct met een maximaal aantal munten per beurt wilt spelen.

Bonus features

De Expanding cloning wilds kunnen op de rollen 2 en 4 verschijnen en andere symbolen vervangen. Alleen de hoogste combinatie zal worden uitbetaald. Wanneer een expanding clone wild in beeld komt op een rol zal het op dezelfde positie blijven staan en uitklappen naar onderen of naar boven, afhankelijk van de positie waarop hij is belandt. Op deze manier heb je drie wild symbolen onder elkaar uitgeklapt over een gehele rol.

Zelf kun je kiezen voor win both ways of win one way. Je kunt zo ook combinaties van rechts naar links vormen. De gehele speelomgeving zal mee veranderen als je rechts onderin op de videoslot op de pijltjes klikt om dit aan te passen. Verder kan een wild symbool je helpen bij het winnen van prijzen op de Sparks videoslot online. Deze kan willekeurig op elke rol verschijnen en alle symbolen vervangen, behalve het cloning wild symbool.