jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard
Speellijnen: 25
Speel voor echt geld
South Park

De South Park videoslot staat in het teken van de welbekende animatie serie van Comedy Central. Kyle, Kenny, Cartman, Stan, Terrence en Phillip of Mr Hankey kunnen een bonus activeren en zijn karakters die terugkomen op deze Netent videoslot. Mini features, Sticky Wins, Wilds en Free Spins zullen je helpen bij het winnen van veel credits! Speel met vijf rollen en vijfentwintig speellijnen in totaal en vorm de combinaties met de karakters uit de serie South Park.

Inzet en speellijnen

Onder de rollen kun je zelf de inzet bepalen. Door op level en coin value te klikken kan dit gewijzigd worden. Klik op de + om de muntwaarde te verhogen. Deze kan vanaf 0.01 tot 1.00 ingesteld worden. Je kunt de inzetniveaus wijzigen van 1 tot en met 10. De maximale inzet per beurt bedraagt 250.00 euro.

Speciale features

Wild symbolen

Reguliere wilds kunnen tijdens het basisspel verschijnen of de Kyle Bonus Spins en vervangen andere symbolen. Je hebt de sticky wilds, die langer blijven staan terwijl andere symbolen veranderen en de normale wilds. Een wild kan geen bonus symbolen vervangen.

Bonus games

Twee reguliere bonus symbolen op welke plek dan ook van de rollen 3 en 4 en een karakter bonus symbool op de vijfde rol zal een bonus game activeren. Afhankelijk van het karakter zal er een bonusspel toegekend worden. Op de vijfde rol kunnen karakters zoals Kenny of Terrence verschijnen.

Kyle bonus game

Kyle bonus spins geven 10 free spins. Wanneer Ike, het wild symbool op de vijfde rol belandt, zal het één van de features activeren. Dit kunnen vermenigvuldigers van x2 tot x10 zijn, munt winsten van 50 tot 500 op inzetniveau 1 of drie extra free spins als Ike willekeurig land op één van de +3 spins tegels.

Kenny bonus game

De South Park videoslot heeft ook Kenny een bonusspel gegeven. Vaak komt Kenny in de serie te overlijden, waarbij de andere karakters “Oh my god, they killed Kenny” schreeuwen. Ook in dit bonusspel kan hij dood gaan. Zorg ervoor dat je de juiste keuzes maakt waarbij je kunt kiezen uit drie vraagtekens. Onder elk vraagteken kunnen winsten, vermenigvuldigers of een gevaarlijke zone verschuilen. Probeer de gevaarlijke zones te vermijden om veel munten te verdienen.

Cartman bonus game

Cartman zal het opnemen tegen tanks en moet de politie vermijden. Je kunt op deze South Park slot tot wel 5000 munten x de totale inzet verdienen in dit bonusspel. Maak een keuze uit diverse vraagtekens en krijg munten, vermenigvuldigers, een bonus game reset symbool of de warning symbolen en een game over symbool in beeld. Game over betekend dat het bonusspel ten einde zal zijn.

Stan bonus game

In het begin van de Stan bonus games zal er een sticky wild symbool verschijnen in het midden van de middelste rol en zal hij op die positie twee rondes blijven staan. Op deze manier heb je drie spins met een wild in beeld en kun je nog sneller een mooie combinatie vormen. Verder heb je nog de reguliere wilds die van plek naar plek op de South Park videoslot kunnen springen voor leuke winsten.