jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Dracula

De Dracula videoslot verteld het verhaal van een beruchte Roemeense krijgsheer genaamd Vlad Dracula. Ook is hier een roman over geschreven en het verhaal gaat over een vampier die overleeft door bloed te drinken van anderen. Het heeft een free spins feature en bat feature (met vleermuizen). Win tot wel 80.000 munten per speelronde op deze spannende slotmachine.

Inzet en speellijnen

Deze Netent videoslot heeft vijf rollen en vier rijen ter beschikking gesteld om de combinaties op te vormen. Het inzetniveau kan tot maximaal 10 ingesteld worden en je kunt de muntwaarde veranderen naar maximaal 1.00 euro. De maximale inzet per beurt bedraagt 200 euro! Klik op max bet door gelijk met dit maximale bedrag te gaan spelen op de Dracula videoslot.

Bonus features

Het symbool met de W erop weergegeven dient als wild en komt voor op de rollen 2, 3 en 4. Deze kunnen in het basisspel alle andere symbolen vervangen en zo een combinatie compleet maken. Er is ook een stacked wild waarop je Dracula en zijn geliefde ziet weergegeven. Deze komt alleen op de derde rol voor tijdens de free spins rondes en zal één gehele rol als wild actief maken. Verder heb je ze ook nog individueel als stacked wild. Dracula kan in het geheel over een rol verschijnen op de tweede rol en zijn geliefde op de vierde rol. Ook worden er gratis spins toegekend indien alle drie de gebieden van een stacked wild verschijnen op de middelste rol.

In het basisspel op de Dracula videoslot kan je willekeurig de bat feature activeren. Dit is een free spin en zal maar één spin geven. Wanneer het geactiveerd is, zullen er vleermuizen in 3D in beeld komen en willekeurig op gebieden van de rollen belanden. Deze kan symbolen veranderen in willekeurige symbolen of zelfs wilds.