jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 40
Speel voor echt geld
Neon Staxx

De Neon Staxx videoslot heeft free spins en wild symbolen beschikbaar. Ook is er een super staxx dat voor enorm veel winsten kan zorgen. Je speelt op dit spel met 5 rollen op 40 speellijnen in totaal. Je kunt hem hierboven gratis uitproberen zonder een storting te doen. Je ontvangt van ons 5000 euro aan oefengeld zodat je eerst kennis kunt maken met dit spannende Netent spel. Wil je toch voor echt geld spelen? Bezoek dan ons aanbevolen online casino en ontvang een extra bonus.

Inzet en speellijnen

Je kunt te allen tijde zelf bepalen met hoeveel inzet je gaat spelen op de Neon Staxx videoslot. Dit kun je onder de vijf rollen en 4 rijen instellen. Klik op de pijltjes naar links of rechts bij ‘level’ om het inzetniveau te wijzigen en bij ‘coin value’ is het mogelijk om de muntwaarde te wijzigen van 0.01 tot aan 0.50 euro. De maximale inzet per speelronde bedraagt 100 euro.

Bonus features

De Super Staxx feature is een aantal opgestapelde symbolen die naast elkaar verschijnen op de rollen, deze worden willekeurig in beeld gebracht. Elke spin weer kan je in één klap de rollen met een soortgelijke symbool in beeld krijgen voor super wins! Tijdens de free spins zullen alleen predator symbolen of een wild symbool willekeurig verschijnen.

Het wild symbool kan ieder ander symbool op de rollen vervangen. Scatters zullen niet vervangen worden. Als je free spins leuk vindt dan zit je ook wel goed op deze Neon Staxx videoslot. Met drie of meer scatters in beeld ontvang je van 10 tot aan 20 free spins!