jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Hooks Heroes

Hooks Heroes is een online videoslot van Netent met 5 rollen en 20 speellijnen. Het heeft maar liefst 6 bonus features die je zullen helpen bij het winnen van credits! De fairy feature, mermaid feature en pirate feature kunnen actief zijn tijdens de free spins rondes. Verder is er een wild symbool en zijn er scatters om free spins te starten. Speel hem nu direct gratis of bezoek een betrouwbaar online casino via onze site.

Inzet en speellijnen

Er zijn veel inzetmogelijkheden beschikbaar op deze slotmachine. Je kunt met inzetniveaus van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10 spelen en de muntwaarden kan je wijzigen naar 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20, 0.50 en 1.00 euro. De maximale inzet per ronde bedraagt 200 euro. Je kunt op de Hooks Heroes videoslot ook direct op max bet klikken om met de maximale inzet te spelen.

Bonus features

Scatter symbolen kunnen 1 gratis free feature spin activeren. Bij twee scatters in beeld (de jongen met het drakenpak) zal er willekeurig een feature worden gekozen. Als er drie of meer scatters in beeld op willekeurige posities terecht komen zal je zelf kunnen kiezen welke bonus feature je wilt spelen. Elke feature activeert verschillende free spins bonussen. Zo kun je de fairy feature met 7 free spins spelen, de mermaid feature met 10 free spins spelen en de pirate feature met 15 free spins spelen.

Fairy feature zal bij elke spin tussen de 2 en 5 overlappende wild symbolen op rollen op willekeurige plekken plaatsen. Hierdoor kun je nog sneller een combinatie maken, wilds vervangen namelijk andere symbolen.

Mermaid feature op de Hooks Heroes videoslot zullen alle winsten die behaald worden vermenigvuldigen tot x4 indien er een wild symbool ook in beeld is. Wanneer je een reguliere combinatie maakt zal je twee keer zoveel winst behalen.

Pirate feature zal winsten berekenen op een andere manier. Het zal tellen hoeveel symbolen van hetzelfde soort in beeld staan, op welke plek dan ook en zo een prijs uitkeren. Er zullen tijdens deze spins geen wilds beschikbaar zijn. Op deze manier heeft het meer plek voor andere symbolen.