jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Eggomatic

De EggOmatic videoslot heeft als thema een eierfabriek. De kippen zijn medewerkers in deze fabriek die eieren produceren. De EggOmatic zelf is een apparaat die de eieren kan produceren tijdens het spelen voor winsten. Verder is er een uitbreidend wild symbool beschikbaar en kan je free spins verdienen. De maximale winst per ronde waar je kans op maakt ligt op 10.000 munten! Vorm combinaties met de robot kippen en gebruik wilds om combinaties compleet te maken.

Inzet en speellijnen

Wijzig de inzet naar 0.01 euro minimaal en 1.00 euro maximaal. Dit kun je instellen door op muntwaarde te klikken. Het inzetniveau kan ingesteld worden op 1 tot en met 10. De maximale inzet per draai op de EggOmatic videoslot is 200 euro. Met de rode robot kip kan je 1000 munten verdienen met vijf opeenvolgende symbolen op actieve inzetlijnen. Deze zal worden vermenigvuldigd met de totale inzet op dat moment.

Bonus features

De EggOmatic videoslot heeft velen bonus features en één ervan is het wild symbool. Deze vervangt andere symbolen op de rollen. Het bonus-ei zal geactiveerd worden wanneer het op de rol onder het ei zelf verschijnt. Een spreading wild-ei is ook aanwezig die tijdens het hoofdspel free spins kan activeren. Wanneer een spreading wild op een regulier wild symbool op een rol vervangt zal het alle symbolen vervangen, behalve de wildsymbolen. Aangrenzende en diagonale symbolen zullen omgetoverd worden in extra wilds.

Het free spins ei kan op de lopende band boven een wild symbool free spins activeren. Tijdens free spins kunnen nog meer extra spins behaald worden. Je kunt 7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 of 50 free spins verdienen. Een muntwinst-ei is een ei die willekeurig prijzen biedt. Op de EggOmatic videoslot heb je prijzen van 50, 100, 200, 500, 1000 en 2500 beschikbaar. Verder is er nog een verrassings-ei die allerlei bonusfeatures aanwezig heeft. Hiermee kun je free spins, vermenigvuldigers of gelijk munten verdienen.