jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller
Speellijnen: 9
Speel voor echt geld
Dead or Alive

De Dead or Alive videoslot is een slotmachine van de bekende software ontwikkelaar Netent. Je kunt deze hierboven gratis uitproberen en spelen op 5 rollen met maximaal 9 speellijnen. De inzet kan zelf bepaald worden onder de rollen en je kunt ook een autoplay knop gebruiken om rollen automatisch te laten draaien. Er is een wild symbool tijdens het basisspel en tijdens free spins rondes zullen de sticky wilds voor zeer grote winsten zorgen.

Inzet en speellijnen

Je kunt met vier inzetniveaus spelen en een maximale muntwaarde van 0.50 euro. De maximale inzet per beurt bedraagt 18.00 euro. Dit is het inzetniveau, keer het aantal speellijnen en vermenigvuldigd met de totale muntwaarde op dat moment.

Bonus features

Dead or Alive videoslot staat bekend om zijn sticky wilds tijdens free spins. Je kunt met de posters waarop criminelen gezocht worden veel munten verdienen. Elk karakter dient als een wild tijdens de gratis beurten en zullen worden vastgehouden als zij op een rol verschijnen. Andere rollen zullen nog een keer gaan draaien voor extra kansen. De sticky wild gaat pas weg nadat alle free spins gespeeld zijn. Bij drie of meer scatter symbolen (twee pistolen) zullen er 12 free spins worden toegekend. Elke combinatie tijdens deze gratis rondes zullen x2 worden uitbetaald.