jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Roulette

Online roulette is één van de populairste kansspelen die je terug zult vinden in een online casino. De mogelijkheid om tot wel 36 keer je inzet uitbetaald te krijgen kom je niet op veel tafelspellen tegen. Bij ons kun je gratis roulette spelen en het spel eerst uittesten. Zet fiches in op de single zero (0) of op nummers 1 t/m 36. Ook andere inzetmogelijkheden zoals een inzet op een gehele kolom, straten of lijnen zijn beschikbaar. Elke inzet zal weer een andere uitbetaling hebben, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Nadat je een inzet hebt geplaatst zal een bal in een wiel gegooid worden en zal het gebied waarin hij terecht komt worden vergeleken met jouw inzet.

Inzetlimieten

Op de roulettetafels van het reguliere roulette spel zal je kunnen spelen met een startinzet van 1 tot en met 500 euro max. Deze kan je per spin zelf wijzigen door fiches te selecteren en op een gebied op de tafel te plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om gelijk een re-spin te doen met dezelfde inzet van een voorgaande ronde en ook opties zoals quick spin (snelle draai) zijn aanwezig.

Inzetopties

De special bets optie geeft aan welke nummers vaak of niet vaak vallen. Deze worden weergegeven als koude en hete nummers. Ook worden er percentages weergegeven van de enkelvoudige kansen. Op deze manier kun je precies zien of nou juist rode of zwarte nummers vaak vallen en kun je op basis hiervan je keuze bepalen. Speel vandaag nog het roulette online voor echt geld door een aanbieder via onze website te bezoeken.