jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Hoge Inzet Roulette

Ben jij een echte highroller? Maak dan vandaag nog kennis met het Hoge Inzet Roulette. Je kunt nu eerst hierboven het spel gratis uitproberen voordat je veel risico’s gaat nemen bij het roulette spelen met zeer hoge inzetten. Je kunt tot wel 5000 euro inzetten per beurt. De speeltafel is overzichtelijk en het is ondersteund door software ontwikkelaar Net Entertainment. Het heeft een realistische vormgeving waardoor het zal lijken alsof je in een echt casino staat te gokken.

Inzetlimieten

Roulette met hoge inzet spelen zal nog meer spanning met zich meebrengen. Speel het Hoge Inzet Roulette voor echt geld met bedragen van €10 tot maximaal €5000 op deze speeltafel. Deze kun je zelf wijzigen door op de gele, rode, groene of paarse fiches rechts onderin te klikken. De gele is €10, de rode €50, de groene €500 en de paarse €1000 waard.

Inzetopties

Kies zelf waarop je gaat wedden per beurt. Je kunt op oneven/even nummers, rode of zwarte nummers of lage en hoge nummers inzetten. Dit worden ook vaak de enkelvoudige kansen genoemd en worden weergegeven in de buitengebieden. Door een fiche te plaatsen op één nummer (36 nummers totaal) en de bal in het vak van het wiel komt overeen, zal je gelijk 35 keer je eigen inzet terug winnen. Hoge Inzet Roulette zorgt ervoor dat de uitbetalingen hoger worden omdat je zelf de inzet nog hoger kunt instellen. Dit is een roulettespel voor de gevorderde spelers en we raden de beginnende spelers aan om eerst met het Lage Inzet Roulette te beginnen.