jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
French roulette

Bij ons kun je French Roulette gratis uitproberen. Wij hebben hierboven het spel geplaatst waarbij je met €5000.00 in oefengeld kosteloos kunt genieten van de spanning dat komt kijken bij het online roulette spelen. Deze variant heeft 36 nummers en een 0 en geeft je de mogelijkheid om op meerdere nummers tegelijk in te zetten. Zelf bepaal je per spin met hoeveel geld je speelt en kun je deze wijzigen met de ‘clear bet’ optie. Klik op de groene, paarse, blauwe of gele fiches en plaats ze op een nummer en laat het wiel maar draaien!

Inzetlimieten

Je kunt met een zeer lage inzet roulette spelen op het French Roulette. Je kunt al vanaf €0,10 kans maken op echte uitbetalingen. De minimale inzet is 0,10 euro en de maximale inzet 50,00 euro per beurt. De uitbetalingen zullen afhankelijk zijn van je inzet. Zet je op één nummer in en is deze goed voorspelt? Ontvang dan gelijk de meest hoge uitbetaling van 35 keer je eigen inzet terug.

Inzetopties

Door de velen inzetopties in een online casino op de Franse Roulette tafels zal je je geen moment vervelen. Je kunt elke draai weer je inzet wijzigen en voor iets anders kiezen. Plaats fiches op jouw weddenschap, klik op ‘spin’ of ‘quick spin’ en het wiel zal gaan draaien. De ‘quick spin’ optie is aanwezig om je nog snellere speelrondes te laten spelen. Je hoeft op dit moment bij het French Roulette niet af te wachten waar de bal belandt, maar je ziet gelijk of je wat gewonnen hebt!