jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Amerikaans Roulette

Het Amerikaans Roulette met double zero (twee nullen) op de speeltafel geeft je in totaal 38 inzetmogelijkheden op het binnengebied. Zwarte en rode nummers worden weergegeven op de tafel en je kunt chips plaatsen op een inzet naar keuze. Nadat je een inzet plaatst zal een ivoren bal belanden in het roulettewiel (overzichtelijk in beeld) en uiteindelijk belanden in een vak. Komt dit vak overeen met het door jouw ingezette weddenschap? Ontvang dan direct de winst op je speelsaldo.

Inzetlimieten

Je kunt op het Amerikaanse Roulette spel beginnen met een lage inzet (€1). Deze kun je instellen tot maximaal €500. Dit is een roulette variant voor zowel de beginnende als de doorgewinterde casino speler. Onder de tafel worden de fiches weergegeven die je kunt selecteren met je muis.

Inzetopties

Plaats een inzet op de eerste, tweede of derde rij (nummers 1 t/m 12, 13 t/m 24 en 25 t/m 36). Ook kun je een inzet plaatsen op een gehele kolom die twaalf nummers bevat. Deze inzetten betalen drie keer de eigen inzet uit. Amerikaans Roulette heeft 50/50 kansen waarbij je op nummers 1-18, 19-36, even/oneven of de rode en zwarte nummers kunt inzetten. Deze betalen allemaal twee keer je eigen inzet uit. Om kans te maken op een hogere uitbetaling zal je op specifieke nummers moeten wedden of op een lijn of hoek.

Extra functies

Extra functies van het Amerikaans roulette worden linksonder weergegeven. Hierbij kan je de uitbetalingstabel openen, een racetrack (burenspel), statistieken en favoriete inzetten. Je kunt hier zelf dingen instellen of bekijken welke nummers of kleuren vaak vallen. Een belangrijk kenmerk van deze variant is dat het twee nullen bezit, terwijl andere varianten één nul aanwezig hebben.