jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Pontoon Pro Blackjack

Pontoon Pro Blackjack is een online blackjack variant waarbij beide kaarten van de dealer ligt liggen. Je kunt op meerdere manieren geld verdienen tijdens het spelen. Je kunt keer twee je inzet uitbetaald krijgen bij een Pontoon of een 5 Card Trick. De bedoeling is dat je de 21 benaderd en zo dichtmogelijk hierbij in de buurt zal komen. Je verslaat de dealer door een waarde van 21 te behalen of dichterbij te zitten. Speel dit blackjackspel nu allereerst gratis via onze website of bezoek één van de betrouwbare aanbieders voor een welkomstbonus bij een 1e storting.

Inzetlimieten

Je kunt spelen met verschillende inzetten per beurt. Elke ronde kan je deze weer wijzigen. De maximale inzet is 5 euro en de minimale inzet is 0,10 euro. Pontoon Pro Blackjack is hierdoor ook goed voor de beginnende spelers weggelegd omdat zij niet veel risico hoeven te nemen. Klik op de chips aan de rechterkant onder het speelgebied en bepaal de inzet. Je kunt drie handen per ronde tegelijk spelen en de kaarten worden met de klok mee gedeeld.

Opties

Nadat je kaarten zijn uitgedeeld kan je kiezen voor ‘twist’ om nog een kaart te nemen. Stick betekend dat je meteen past en dezelfde waarde zal blijven behouden. Een 5 Card Trick betaald tot drie keer je eigen inzet en een Pontoon ook drie keer je eigen inzet. Versla je de dealer dan zal je gewoon één keer je inzet terug ontvangen.

Extra features

De dealer moet twisten wanneer hij een softe 16 of 17 heeft. Dit is een waarde van 16 of 17 inclusief een Aas. Een extra feature zijn de ‘rebet’ of ‘new bet’ knoppen. Met ‘rebet’ zorg je ervoor dat je niet opnieuw de inzet moet plaatsen bij het Pontoon Pro Blackjack en je gelijk de volgende speelronde met dezelfde inzetten gaat spelen.