jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Caribbean Stud

Caribbean Stud heeft wel wat weg van het online pokeren. Je kunt een combinatie vormen met vijf kaarten. Combinaties zoals een royal flush, straight flush, four of a kind, full house, flush, straight en three of a kind worden ook als jackpot uitbetaald. Wel dien je hiervoor een fiche te plaatsen op het jackpot gebied. Bij dit kaartspel speelt de dealer pas bij een Aas/Koning hoog. Win tot wel 10.000 euro per keer door de jackpot te winnen met een royal flush!

Inzetlimieten

Op de speeltafel van het Caribbean Stud Poker kun je spelen met een inzet van €0,10 tot aan €5 maximaal. Deze kun je wijzigen door op de groene, paarse en blauwe fiches rechts onderin te klikken. Plaatse ze op het gebied ‘ante’ en plaats ook een fiche van 1 euro op het jackpot gebied om kans te maken op de hoge jackpot prijzen. Wanneer je de vijf kaarten uitgedeeld krijgt zal je ervoor kunnen kiezen om te callen of folden. Denk je dat jouw waarde hoog genoeg is? Klik dan op call en bekijk wat de dealer voor waarde heeft.

Opties

Een extra optie is de jackpot inzet. Deze betaald het meeste uit en is zeer geliefd bij Caribbean Stud spelers. In het Holland Casino lopen de prijzen van een jackpot ook al gauw op boven de 50.000 euro per keer. Een royal flush betaald 100% van de jackpot uit als de dealer speelt (Aas/Koning hoog). Als de dealer niet speelt op dat moment en gewoon Aas hoog heeft, zal je evengoed 200 keer je inzet uitbetaald krijgen.