jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Blackjack Single Deck

Online Blackjack Single Deck wordt met één kaartspel gespeeld. Je kunt op deze variant maar met één hand per keer spelen. De inzet kan zelf bepaald worden door op de chips onderaan de tafel te klikken. De bedoeling is dat je met de ontvangen kaarten een waarde van eenentwintig probeert te bereiken. Heb je een waarde die dichterbij de eenentwintig ligt? Dan win je direct twee keer je eigen inzet! Probeer hem hierboven eerst gratis uit.

Inzetlimieten

Speel met een inzet van 1 tot aan 40 euro per hand op het Blackjack Single Deck. Je kunt dit zelf wijzigen door de chips te selecteren rechts onderin. Blauwe fiches hebben een waarde van 1 euro, rode 5 euro en de gele 10 euro. Door te klikken op een speelgebied zal je één chip per klik toevoegen.

Opties

Je hebt mogelijkheden zoals het splitsen van kaarten, handen verzekeren, extra kaarten pakken of gelijk te passen tijdens het spelen van dit online blackjack spel. Bij twee gelijke kaarten kan je kiezen om de kaarten te splitsen en een extra inleg te plaatsen. Heeft de dealer een Aas openliggen? Verzeker dan je hand en maak kans op een leuke uitbetaling als hij vervolgens een tien opendraait voor een natural blackjack.

Extra features

Wil je zelf eens graag het Blackjack Single Deck online spelen, bezoek dan eens één van onze online casino’s. Een extra feature van dit spel is dat je maar met één hand tegelijk speelt en er gebruik wordt gemaakt van één deck met 52 kaarten.