jackpot land
Rollen: 0
Visa Mastercard Neteller Moneybookers
Speellijnen: 0
Speel voor echt geld
Blackjack Classic

Op het Blackjack Classic spel van Netent zal het doel zijn om de 21 te benaderen. Probeer dichterbij de 21 te komen dan de dealer zelf en ontvang twee keer je eigen inzet terug. Bij een behaalde blackjack met twee kaarten (waarde van 21, Aas inbegrepen), zal je anderhalf keer je inzet verdienen. Probeer het klassieke blackjack bij ons gratis uit alvorens je jezelf aanmeldt bij één van onze blackjack sites.

Inzetlimieten

Je kunt zelf de inzetlimieten bepalen door op de fiches rechts onderin te klikken. Waarden van 0.10, 0.50 en 1.00 euro zijn beschikbaar. Op deze blackjack tafel kan je spelen met een inzet van 0.10 tot maximaal 5.00 euro per hand. Je kunt met drie handen tegelijk spelen, wat op een maximale inzet van 15.00 euro uit zal komen per beurt.

Opties

Elke ronde heb je meerdere opties tijdens het spelen. Nadat je een inzet op de speelgebieden hebt geplaatst en op ‘deal’ hebt geklikt, kun je kiezen om nog een kaart te nemen, gelijk te passen of de inzet te verdubbelen. Bij het Blackjack Classic kan je met elke waarde de inzet verdubbelen. Als je voor deze optie kiest zal je nog één kaart ontvangen en speel je niet meer verder.

Extra features

De boeren zijn erg belangrijk bij dit blackjack spel. Je kunt met twee boeren van de soort schoppen gelijk 100 keer je eigen inzet winnen. Wanneer je gewoon een paartje boeren hebt zal je 25 keer je inzet winnen. Is de eerste kaart die je ontvangt een boer? Ontvang dan 10 keer je inzet met de double jack uitbetaling feature. Speel vandaag nog Blackjack Classic online en maak de spanning mee!