jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard Neteller
Speellijnen: 30
Speel voor echt geld
Tiki Wonders

De Tiki Wonders videoslot heeft een progressieve jackpot aanwezig. Deze is verbonden met andere videoslots zoals de Geisha en Icy Wonders. Hierdoor loopt de jackpot nog sneller op en maak je kans op zeer hoge geldprijzen. Je hebt op dit spel de Mega Wonder Jackpot en de Wonder Jackpot. Je kunt zelf de inzetopties wijzigen per beurt en je speelt op 30 speellijnen. Probeer nu eerst deze videoslot gratis uit of bezoek het online casino door op ‘speel voor echt geld’ te klikken.

Inzetopties en speellijnen

Stel de muntwaarde in op 0.50 en het inzetniveau op 4 maximaal. Deze zal de totale inzet bepalen per spin. Vermenigvuldig het inzetniveau met het aantal lijnen (30 speellijnen) en de muntwaarde (0.50) en dit zal uitkomen op een maximale inzet van 60.00 euro per spin.

Jackpot prijzen

Jackpots kunnen gewonnen worden door middel van vijf of vier sterren in beeld te krijgen. Deze sterren kunnen willekeurig op andere symbolen verschijnen. De mega wonder jackpot heeft een prijs van 10.000 euro en de wonder jackpot een prijs van 500 euro. De hoger je inzet is per spin, hoe meer kans je zal maken op een mooie jackpot op de Tiki Wonders videoslot.

Extra bonussen

Een mooie extra bonus feature is het wild symbool. Deze kan alle andere symbolen vervangen, behalve de jackpot en scatter symbolen. Scatters kunnen free spins activeren. Het hoelahoep meisje kan bij drie 10 free spins, bij vier 20 free spins en bij vijf 30 free spins geven. Elke scatterwinst of winsten tijdens de free spins op de Jackpot Tiki Wonders videoslot zullen x3 uitbetalen.