jackpot land
Rollen: 5
Visa Mastercard
Speellijnen: 20
Speel voor echt geld
Hall of Gods

De Hall of Gods videoslot is een jackpot spel van Netent. Deze kan in veel online casino’s teruggevonden worden. Je maakt op deze videoslot kans op maar liefst drie jackpots tegelijk. Deze worden de mega jackpot, midi jackpot en mini jackpot genoemd. Bij het bonusspel kan je met de hamer de schilden kapot slaan waaronder de jackpot of leuke prijzen verscholen zitten.

Inzetopties en speellijnen

Je kunt de inzet wijzigen door op ‘coin value’ te klikken met de muis. Deze kan je wijzigen naar 0,01 tot 0,50 euro. Je speelt met een inzetniveau van 1 tot en met 5. De maximale inzet per draai bedraagt 50 euro. Wil je gelijk met een maximale inzet spelen? Klik dan op max bet. De knop ernaast zal de rollen laten draaien en wordt ook wel de ‘spin knop’ genoemd.

jackpot prijzen

Prijzen op de Jackpot Hall of Gods videoslot kunnen zeer hoog oplopen. Wel dien je voor echt geld te spelen als je hier kans op wilt maken. Door middel van drie bonus symbolen (hamers met schild) in beeld te krijgen wordt het bonusspel gestart en kan je tot wel €2,240,049,58 winnen met de hoofd jackpot. Kleinere prijzen van €5000 en €100 zijn beschikbaar met de midi en mini jackpot.

Extra bonussen

Er is een wild symbool (draak) die andere symbolen kan vervangen. Dit wild symbool komt voor op de rollen 2, 3 en 4 en kan zichzelf uitklappen om een gehele rol te bedekken. Verder zijn er nog scatter symbolen (vogels), die op willekeurige plekken op de rollen kunnen verschijnen om free spins te activeren. Drie activeren 10 free spins, vier activeren 15 free spins en vijf activeren 20 free spins. Tijdens alle gratis spins zullen alle winsten op de Hall of Gods videoslot x3 uitbetaald worden.